Hacettepe Üniversitesi Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi
Yenilik Üzerine Kuramsal, Sektörel ve Güncel Tartışmalar Çalıştayı
Sosyal Politika Konferansları I
Sosyal Politika Panelleri IV

Merkezimizin düzenlediği Sosyal Politika Panelleri'nin dördüncüsü "Göç ve Sığınmacılar: Politika Arayışları" başlığını taşımaktadır.

Konuşmacılarımız, Hacettepe Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Timur Han GÜR, Ankara Üniversitesi S.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Türkmen GÖKSEL, Hacettepe Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlen ÇELEBİ ve Bilkent Üniversitesi Umudun Yurttaşları Projesi Sorumlusu Serkan HOROZ'dur. Panelin moderatörlüğünü, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahire ERMAN üstlenecektir.

Panelimiz, 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 13:00'da Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi K Salonu'nda başlayacak, etkinlik öncesinde saat 12:45'te çay-kahve ikramı ve etkinlik sonrasında saat 16:00'da anıt ağaç dikimi yapılacaktır.

Sığınmacı ve göçmen sorunları ile ilgilenen tüm meslektaşlarımızı ve öğrencilerimizi, panelimize bekliyoruz.